02 de juny, 2022

ESPERANT EL COMPTE ENRERE! 2-06-2022


Hola famílies!

Aquesta setmana ha estat més curta, però no menys intensa. Us volem començar explicant com ha anat avançant el nostre Projecte sobre la donació de sang des de l'última entrada al blog.

Ja hem portat a terme les exposicions sobre les malalties de la sang.


Hem continuat aprenent i reforçant els circuits de la sang i per acabar de consolidar els nostres aprenentatges hem reproduït, amb plastilina, una maqueta de l'aparell circulatori que ens ha servit per aprendre a situar els vasos sanguinis més importants.


També, ens hem centrat en la prova d'avaluació sobre la sang i l'aparell circulatori i d'aquesta manera hem tancat uns continguts d'aprenentatges i ens hem pogut centrar en la preparació prèvia de la nostra campanya de donació de sang.

Hem sortit a penjar els cartells publicitaris pel nostre poble.

També, ens hem repartit per grups les franges horàries en les quals estaríem atenent a tota la gent aquell dia i hem continuat fent campanya publicitària per les diferents classes de l'escola, entre els nostres familiars, persones conegudes i a les xarxes socials.


En últim lloc, hem pensat, elaborat i preparat els detalls d'agraïment que entregaríem el dimecres a totes aquelles persones que vinguessin a donar sang.


La campanya de donació de sang ha estat un èxit. Gràcies a totes les persones que heu col·laborat amb nosaltres.

Estem molt contents dels donants que hem aconseguit i d'haver portat a terme el repte final del nostre projecte.


Volem explicar que hem encetat un mini projecte sobre el Vallès Occidental. Hem après que és una comarca d'interior, molt poblada situada a una plana a l'oest de Catalunya. Té dos caps de comarca: Terrassa i Sabadell.

Les comarques que l'envolten són el Bages, el Barcelonès, el Vallès Oriental i el Baix Llobregat i, també hem après que té 23 municipis.A partir de tota aquesta informació hem ampliat el nostre vocabulari.

Sabem que és una comarca: un territori reduït que agrupa diferents poblacions. També, que és un municipi: forma d'organització del territori en pobles i ciutats.Finalment, estem aprenent el nom dels 23 municipis del Vallès Occidental i a situar-los al mapa.
La setmana vinent tancarem aquest mini projecte aprenent petites pinzellades sobre el tipus de fauna, flora i clima que predomina en el Vallès Occidental.

Abans d'acomiadar-nos volem contar que ja hem portat a terme la nostra representació teatral davant els Companys i la família. Hem gaudit plegats de l'obra de teatre i estem molt contents dels resultats.CANTATA 2022 Dissabte 18 de juny

Aviat rebreu un correu amb les indicacions pel dia de la cantata i les entrades per a cada família. Però us avancem algunes informacions:

HORARI:
* 15.15h: Ens trobarem a l'entrada del Pavelló.
* 15.45-16.45h: Assaig general.
* 17h: Obertura de portes 1r passi.
* 17.15-18.15h: Concert 1r passi.
* 18.15h: Berenar.
* 18.30h: Obertura de portes 2n passi.
* 18.45-19.45h: Concert 2n passi.

Els nen@s cantaran dues vegades i les famílies entrareu a veure el concert al segon passi. Tindreu 4 entrades per família.

VESTUARI:
Caldrà que vinguin vestits amb colors d'aquesta paleta (pot ser diferent el color de dalt i de baix).


Qualsevol dubte que tingueu podeu escriure a jcampi@escolatabor.cat

DILLUNS 20 DE JUNY  TARDA D'ESPORTS

COLORS DE LES SAMARRETES.

BLAU (T)

VERMELL (A)

GROC (B)

VERD (O)

BLANC (R)

Mirta Arderiu

Clàudia Cerezo

Martí Garcia

Unai Pérez

Mariona Soler

Arlet Hernández

Daniela Plaza

Jan Valls

Max Soley

Martí González

Elsa Bermejo

Joan Cueto

Juncheng Huang

Mar Real

Marc Vidal

Vinyet Alonso

Maria Borges

Chloe Darriba

Xihan Lin

Gerard Rodriguez

Núria Aran

Rubèn Carbajo

Iker Diaz

Yago Mesa

Jana Ruiz

Michelle AndradeMolt bon cap de setmana famílies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.