17 de juny, 2022

TOT VIATGE COMENÇA AMB UN COMIAT I TAMBÉ AMB UNA IL·LUSIÓ I ESPERANÇA! 17-06-2022


Estimats alumnes,

Aquesta és la nostra última entrada al blog! 

Els dies, les setmanes i els mesos han passat molt de pressa. 

Quan vam començar Tramuntana, semblava molt llunyà el dia 22 de juny i ja gairebé hi som, amb cinc dies  haurem arribat!

Els mestres hem pogut veure un gran canvi maduratiu i d'autonomia en tots vosaltres.  Sí! Us heu fet grans i esteu ben preparats per començar cinquè!


 Un any més ens heu ensenyat un munt de coses i totes bones: la vostra creativitat en els treballs de plàstica, la vostra insistència i el vostre esforç en les matemàtiques, els vostres contes i poesies, la vostra companyonia en els equips de treball, els vostres treballs generals, les proves ben contestades i superades, el vostre comportament i el silenci que heu estat capaços de mantenir quan els mestres us parlàvem, les ganes que heu mostrat per avançar amb un bon carisma entre tots vosaltres i, sobretot l'esforç per aconseguir triomfar en la vostra obra de teatre. Us assegurem que ho heu aconseguit! SOU UNES GRANS PERSONES I UNS GRANS ARTISTES!

Per tot això i molt més us volem donar les gràcies per aquest magnífic curs que hem compartit plegats! 

Per últim us volem dir que seguiu vivint cada instant intensament: Parleu, escolteu, sentiu i mireu amb el cor, no com a òrgan motor de l'aparell circulatori que és, sinó amb els sentiments de dins, aquells que sentim si ens escoltem.

Bon viatge Tramuntana!


Estimades famílies,

Com us vam comentar anteriorment, aquesta entrada al blog és simplement informativa sobre els deures d'estiu  dels vostres fills i filles.

Dins el sobre on hi ha l'informe d'avaluació final, els adjuntem les feines per a l'estiu.

Segons el que tingui marcat el seu fill/a, haurà de fer:


OPCIÓ OBLIGATÒRIA D'ANGLÈS PER TOTHOM

Per repassar els continguts de l'assignatura d'Anglès que hem anat treballant al llarg de tot el curs.Recordeu que l’haureu de portar fet el primer dia de classe de l’any vinent!

OBLIGATORI. 

PELS QUE TENEN AQUESTA OPCIÓ MARCADA EN EL PAPER.

Recordeu que l’haureu de portar fet el primer dia de classe de l’any vinent!

En cas de trobar operacions matemàtiques tradicionals, és recomanable resoldre-les utilitzant la metodologia que fem servir a l’escola.

RECOMANAT 

PELS QUE TENEN AQUESTA OPCIÓ MARCADA EN EL PAPER.

Per refrescar el que hem anat treballant al llarg del curs recomanem un quadernet d'estiu general.


En cas de trobar operacions matemàtiques tradicionals, és recomanable resoldre-les utilitzant la metodologia que fem servir a l’escola.

Ara sí! Tramuntana i famílies, tots els mestres desitgem que  passeu un molt bon estiu i gaudiu al màxim  del bon temps! Ens retrobem per l'escola el curs vinent amb moltíssimes ganes  de continuar aprenent!

Estefania Vidal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.